Politika piškotkov

SOGLASJE

POLITIKA PIŠKOTKOV

Ta pravilnik o piškotkih je bil nazadnje posodobljen 16. aprila 2023 in velja za državljane in zakonite stalne prebivalce Evropskega gospodarskega prostora in Švice.

1. Uvod

Naša spletna stran, https://pgdlovrenc.si (v nadaljevanju: »spletna stran«) uporablja piškotke in druge povezane tehnologije (zaradi priročnosti se vse tehnologije imenujejo “piškotki”). Piškotke postavljajo tudi tretje osebe, ki smo jih angažirali. V spodnjem dokumentu vas obveščamo o uporabi piškotkov na naši spletni strani.

2. Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna preprosta datoteka, ki se pošlje skupaj s stranmi tega spletnega mesta in jo vaš brskalnik shrani na trdi disk vašega računalnika ali druge naprave. Podatki, ki so tam shranjeni, se lahko med naslednjim obiskom vrnejo na naše strežnike ali na strežnike ustreznih tretjih oseb.

3. Kaj so skripte?

Skripta je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje naše spletne strani. Ta koda se izvaja na našem strežniku ali na vaši napravi.

4. Kaj je web beacon?

A web beacon (ali oznaka pikslov) je majhen, neviden košček besedila ali slike na spletnem mestu, ki se uporablja za spremljanje prometa na spletnem mestu. Za to se različni podatki o vas shranjujejo s pomočjo spletnih svetilnikov.

5. Piškotki

5.1 Tehnični ali funkcionalni piškotki

Nekateri piškotki zagotavljajo, da določeni deli spletne strani delujejo pravilno in da vaše uporabniške nastavitve ostanejo znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk naše spletne strani. Na ta način vam ob obisku naše spletne strani ni treba večkrat vnašati istih podatkov in izdelki na primer ostanejo v vaši nakupovalni košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko namestimo brez vašega soglasja.

5.2 Piškotki za trženje/sledenje

Piškotki za trženje/sledenje so piškotki ali katera koli druga oblika lokalnega shranjevanja, ki se uporablja za ustvarjanje uporabniških profilov za prikazovanje oglasov ali za sledenje uporabniku na tem spletnem mestu ali več spletnih mestih za podobne trženjske namene.

5.3 Družbeni mediji

Na naše spletno mesto smo vključili vsebino za promocijo spletnih strani (npr. »všečkaj«, »pripni«) ali delite (npr. »tweet«) na družbenih omrežjih. Ta vsebina je vdelana s kodo, pridobljeno od tretjih oseb, in postavlja piškotke. Ta vsebina lahko shranjuje in obdeluje določene podatke za prilagojeno oglaševanje.

Preberite izjavo o zasebnosti teh družbenih omrežij (ki se lahko redno spreminja), da preberete, kaj počnejo z vašimi (osebnimi) podatki, ki jih obdelujejo s temi piškotki. Podatki, ki se pridobijo, so čim bolj anonimizirani.

6. Postavljeni piškotki

Uporaba

Elementor uporabljamo za shranjevanje vsebin. Preberi več

Deljenje podatkov

Podatki niso deljeni s strani tretje osebe.

Statistike (Anonimno)
 • Ime: Elementor
 • iztek : Persistenten
 • Funkcija: Shranjevanje podatkov na spletni strani 
 
Uporaba
Google reCAPTCHA uporabljama za preprečevanje nezaželene pošte. Preberi več

Deljenje podatkov
Za več informacij se obrnite na: Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Funckinalnost
 • Potek: 6 mesecev
 • Funkcija:Preprečevanje nezaželene pošte
Marketing/Sledenje
 • Iztek: seja
 • Funkcija: Preberi in filtriraj sporočila od botov
 • Iztek:Seja
 • Funkcija:Preberi in filtriraj sporočila od botov
 • Iztek: Persistenten
 • Funkcija:Preberi in filtriraj sporočila od botov
Uporaba

Google maps uporabljamo za prikaz podatkov na mapi. Preberi več

Deljenje podatkov

Podatki ne ne delijo s tretjimi osebami.

Marketing/Sledenje
 • Iztek: Poteče takoj 
 • Funkcionalnost: Branje uporabnikovega IP naslova
Uporaba /
Deljenje podatkov
Preiskava izmenjave podatkov je v teku.

Namen v teku preiskave
 • Imena:
 1. gt-current-screen
  WP_DATA_USER_3
 2. st-scroll-position
 3. e_event-tracker
 4. starter-templates-onboarding
 5. e_kit-elements-defaults
 6. WP_PREFERENCES_USER_*
 7. options
 8. localTimeZone
 9. isReturningVisitor*

 

7. Soglasje

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vam bomo prikazali pojavno okno z razlago o piškotkih. Takoj, ko kliknete »Shrani nastavitve«, soglašate z uporabo kategorij piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tem pravilniku o piškotkih. Uporabo piškotkov lahko onemogočite v svojem brskalniku, vendar upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo več pravilno delovala.

7.1 Upravljanje soglasja nastavitev

DELUJOČE: Tehnična hramba oziroma dostop je nujno potreben za zakonit namen omogočanja uporabe določene storitve, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahteva, ali izključno za namen izvajanja prenosa komunikacije po elektronskem komunikacijskem omrežju.

MARKETING:Tehnična shramba ali dostop je potreben za ustvarjanje uporabniških profilov za pošiljanje oglasov ali za sledenje uporabniku na spletnem mestu ali več spletnih mestih za podobne tržne namene.

 

8. Omogočanje/onemogočanje in brisanje piškotkov

Za samodejno ali ročno brisanje piškotkov lahko uporabite svoj internetni brskalnik. Določite lahko tudi, da se določeni piškotki ne smejo namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve svojega internetnega brskalnika, tako da prejmete sporočilo vsakič, ko je nameščen piškotek. Za več informacij o teh možnostih si oglejte navodila v razdelku Pomoč vašega brskalnika.

9. Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate naslednje pravice:

 • – Imate pravico vedeti, zakaj so vaši osebni podatki potrebni, kaj se bo z njimi zgodilo in kako dolgo se bodo hranili.

 • – Pravica do dostopa: Imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so nam znani.

 • – Pravica do popravka: pravico imate dopolniti, popraviti, izbrisati ali blokirati svoje osebne podatke, kadarkoli želite.

 • – Če nam daste soglasje za obdelavo vaših podatkov, imate pravico to soglasje preklicati in zahtevati izbris vaših osebnih podatkov.

 • – Pravica do prenosa vaših podatkov: imate pravico zahtevati vse svoje osebne podatke od upravljavca in jih v celoti prenesti drugemu upravljavcu.

 • – Pravica do ugovora: lahko ugovarjate obdelavi vaših podatkov. To upoštevamo, razen če obstajajo utemeljeni razlogi za obdelavo.

Za uveljavljanje teh pravic nas kontaktirajte. Prosimo, glejte kontaktne podatke na dnu tega pravilnika o piškotkih. Če imate pritožbo glede tega, kako ravnamo z vašimi podatki, vas želimo slišati, imate pa tudi pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu (Organu za varstvo podatkov).

10. Kontaktni podatki

Za vprašanja in/ali komentarje o našem pravilniku o piškotkih in tej izjavi se obrnite na nas na naslednje kontaktne podatke:

PGD Lovrenc
2324 Lovrenc na Dravskem polju

Slovenija


Spletna stran: https://pgdlovrenc.si

E-pošta: kontakt@pgdlovrenc.si

Ta pravilnik o piškotkih je bil 16. aprila 2023 sinhroniziran s
cookiedatabase.org.

Scroll to Top